torsdag 8 maj 2008

Back in business!

Jaha, så var då semestern avklarad och man var tillbaka på jobbet.

För att göra en lång historia kort så säger vi att semestern var KANONBRA men att det ändå är rätt gött att komma hem...

Två saker som stör mig så in i helvete idag.

1. Torrentspy döms att betala ett skadestånd till MPAA på hisnande 111 miljoner USD. Knappt 700 miljoner i SEK. Förutom att skadeståndskravet är helt jävla rubbat så undrar man ju lite hur detta gått till. Tydligen har representanter för MPAA hackat sig in på Torrentspy och ägarnas epostadresser med det tydliga uppsåtet att sätta dit dom. Om inte det är kränkande för den personliga integriteten så vete fan. Tydligen är det OK för musik/film branschen att bete sig som brottslingar. Jävla dubbelmoral. Rättsäkerhet? Varför det?

2. Rödebytragedin

En tragedi är det ju hur fan man än vänder och vrider på det. Dock blir jag lite trött när jag läser vissa reaktioner. Där finns tydligen vissa som tycker att det är helt OK att snorungar beter sig som svin, hotar och terroriserar andra människor hur som helst. Man tror ju att de här grabbarna inte hade ngt med saken att göra utan blev utsatta för ett fruktansvärt brott. Va FAN gjorde dom där vid den tiden på dygnet? Varför hade dom varit på denna familj under så många år utan att en enda jävel reagerat, trots upprepade polisanmälningar? Det är fan dags att folk börjar ta sitt ansvar, dom kom ju för helvete dit med påkar och annat i nävarna. Varför hade dom det? Tycker dock att det är glädjande att större delen av befolkningen verkar ha ställt sig på faderns sida. Inte för att det är OK att skjuta ihjäl folk hur som helst men någonstans går ju gränsen. Någonstans snäpper det till i skallen, familjen är ju det värdefullaste för de flesta av oss och handen på hjärtat så är det nog många som skulle handlat på ett liknande sätt om ens egen familj var hotad.

Over and out!!

Etiketter:

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida