söndag 9 mars 2008

Fuck!

Har precis bevittnat en fantastisk fotbollsmatch. Barcelona-Villareal. Tempot har varit grymt högt rakt igenom och domaren har för en gång skull låtit lagen spela om det. Allt hade varit klockrent om det inte vore för en sak. Barca förlorar. Med 2-1. Helvetes jävlar!

Barca har inte varit dåliga. Tvärtom. Men det där lilla extra infinner sig inte. Det finns dock ett par saker som man kan glädja sig åt...Iniesta fortsätter att vara helt jävla sjukt bra. Han missar i princip ingenting i passningsväg. Han springer mycket, skapar situationer på egen hand och brinner verkligen för sitt lag. Det är en fröjd att se den mannen spela fotboll.

Dinho börjar hitta tillbaka verkar det som. Han har en bit kvar men förhoppningsvis så kommer formen igen.

Villareals andra mål lastar jag Zambrotta för. Milito och Abidal lyfter men italienaren stod och sov och upphävde all offside i världen.

Vi behöver göra oss av med en del spelare. Nämnde Zambrotta bör försvinna, Oleguer bör försvinna. Deco, Edmilson, Thuram, Ezquerro och Gudjohnsen bör också fortsätta sina karriärer någon annanstans. Jag har ju önskat detta tidigare här på bloggen, kanske blir det verklighet om jag önskar det tillräckligt många gånger...

Nu är det bara i CL vi kan rädda säsongen, ligan känns fetkörd.

Etiketter:

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida