måndag 17 september 2007

FC Barcelona

Måste skriva några rader om min älskade klubb. Sitter och läser på barcaforumet på svenskafans.com. Och ibland så blir man bara trött... Nu har Barca haft det lite jobbigt i början på säsongen, framför allt med målskyttet. Och det finns givetvis inget barcafan som nöjer sig med 0-0 mot Osasuna och Racing. Men att vi inte släppt in mer än 1 mål är tydligen helt ointressant för vissa. Något jävla stolpskott skrev att "jag vinner hellre med 5-4 än spelar 0-0". No shit, Sherlock??!!? Finns det ngn som inte vinner hellre än spelar oavgjort?

Sen är det allt tjat om Rijkaards avgång. Det har gått 3 omgångar och folk pratar om det som om vi förlorat allt och att det är Rijkaards fel. Visst, han har en del i den skrala inledningen. Men vi får trots allt inte glömma bort att spelarna har en tämligen vital roll i ett fotbollslag.

Nä, det är bara att köra på. Fortsätt tro på spelidén, fortsätt matcha de unga grabbarna försiktigt så kommer detta att lösa sig på ett alldeles strålande sätt. Trenden vänder på onsdag mot Lyon och sen slår vi Sevilla till helgen av bara farten!

Forca Barca!!!

Etiketter:

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida