tisdag 19 februari 2008

Växjö, CL och REM

Växjö med FGoIF i helgen. Det gick mycket bra. Vann gruppspel 1 före B-löv. Faktum är att tack vare FGoIF gick B-löv vidare från gruppen. Utan vår seger i sista gruppspelsmatchen hade B-löv fått tacka för sig. Men visst gör man vad man kan för att hjälpa gamla laget...

Så det blev alltså tre matcher på lördagen. Söndagen innehöll ännu ett gruppspel med tre matcher till. Gruppsegraren gick till final. 1-0 i första matchen mot ett Div 4 lag. Kanoninsats! Enda fadäsen under helgen kom i andra matchen, förlust 0-1 på ett sketet frisparksmål. Vi hade våra chanser i den matchen också men tyvärr lyckades vi inte trycka dit den. 0-0 i sista räckte tyvärr inte förr att gå till final.

Totalt sett gjorde vi en MYCKET bra cup, inga insläppta spelmål med en helt nykomponerad backlinje. Starkt.

Vinnare av cupen blev till slut B-löv. För tredje året i rad. Bra jobb!

Det ser mycket bra ut för FGoIF inför serien, som drar igång i april. De nyförvärv som kommit har alla gjort mycket bra insatser och kommer att bli stora tillgångar för klubben.

6 matcher på två dagar sliter. Visst, varje match är bara en halvtimme men om ni tror att det är dans på rosor bjuder jag med varm hand in er till nästa års cup. För att råda bot på en något stel kropp blev det bubbelpool och bastu igår. Rena rama mirakelmedicinen! En lätt löprunda idag på ca 3,5 km gjorde susen, kroppen börjar kännas fräsch igen!

REM kommer till Köpenhamn i september. Självklart ska man dit!

46 dagar kvar till Vietnam. Hur gött är det??! En ryggsäck, några par shorts, VISA-kort och solbrillor. Borde väl räcka...?

Liverpool gjorde precis 2-0 på Äckel-Inter. Bra som satan! Stevie Gerrard är fan KUNG!!!

Glöm inte Celtic-Barca imorgon!

Over and out!

Etiketter: , , ,

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida