måndag 20 augusti 2007

Med risk för att bli lite tjatig...

...här är en GRYM version av Strö lite socker med Timbuk & Magnus Tingsek.



Imorgon är Timbuk på Malmöfestivalen och jag missar det pga fotbollsmatch. Rätt viktig match så den får fan gå före...Har trots allt sett Timbuk två gånger i år...Men om ni har möjlighet så dra dit, det är garanterat värt det.

Fotboll ja, vad säger man om Svennis??! Mannen, myten, legend(ar)en...Helt sanslöst vilken start han fått i City. Och det kan fan inte vara en slump, det har ju hänt förr att han lyckats med något... Men likväl är det ju en fantastisk prestation att leda PL efter 3 omgångar med 0(!!!) insläppta mål. Undrar vad oddsen på det var innan PL drog igång... Visst, det är långt kvar av serien osv, men man kan väl ändå tillåta sig att bli imponerad av denne värmlänning.

Liverpool blev bestulna på 2 poäng av en herre som heter Rob Styles. Denne tjuv hittade en straff till Chelsea som INGEN annan såg... Lampard var stensäker straffläggare och det var utjämnat. Innan detta hade ju Torres gjort sitt första mål i PL, i hemmadebuten. Snygg var det också, Tal Ben-Haim såg ut att stå stilla... Men som sagt, Englands most wanted idag är Rob Styles. 10 år i fängelse bör man väl få för ett sånt brott. Och inte nog med det, det verkade som att han varnade samma spelare två gånger utan att visa ut honom. Allvarligt talat, RÖTT KORT TILL STYLES. Spelare som inte uppträder korrekt blir avstängda, det ska fan domaren också bli.

La liga premiären närmar sig med stormsteg. Racing-Barca på söndag, förhoppningsvis i en kanal som man kan se. Hamnar matchen i Sportexpressen så kan det bli tal om kraftiga åtgärder mot TV4. Barcas premiär måste dom väl ändå visa i TV4+... Eller...??!

I övrigt kan man väl säga att Canal+ rockar när det gäller fotbollssändningar. Bra kommentatorer, bra bisittare och bra studioankare. Det är en fröjd att sätta sig framför TV:n på lördagar och njuta av fotboll tillsammans med Canal+.

Har upptäckt ett(för mig) nytt band. The Academy is... heter dom, ganska trevlig musik faktiskt. Har släppt 3 plattor som jag hittat, varav en EP. Vad jag förstår heter de The Academy is..., Santi och The Academy EP.

Pratade med en kompis idag som har problem med sitt bredband. Han köpte sin dator i januari. Datorn levererades med Windows Vista som vid tilfället var tämligen nytt. När han inte fick igång sitt bredband så ringde han givetvis till supporten. Dom berättade att han måste uppdatera drivrutinerna till sin router. Nu hör det till saken att routern är levererad av bredbandsleverantören och innehåller ingen IP-adress eller annat sätt (vad jag vet) att komma åt den. När han inte fick ordning på det ringde han igen, då fick han svaret att Vista var alldeles för nytt, ingen kunde något om det och att han fick helt enkelt vänta till någon där lärt sig hur Vista fungerar. Allvarligt talat, nu är vi som sagt snart i september och han surfar fortfarande på grannens trådlösa nätverk. Det hör väl till saken att han fortfarande betalar dryga 300 spänn i månaden för sitt abonnemang...

Är det inte underbart att se Alex "fuck-fuck" Ferguson numera...??! Frustration är ju bara förnamnet....

12 rätt på tipset i helgen, vi flög på Fulham-Middlesbrough. Vi hade en säker 1:a (obegripligt nog) och det blev ju 1-2.... tråkigt...

Förresten, ni bör kolla in Jack´s Mannequin om ni inte redan gjort det, riktigt bra musik. Smakprov nedan...




Läs gärna denna krönika på svenskafans.com

Etiketter: ,

3 kommentarer:

Klockan 2007-08-21 09:56 , Blogger Per sa...

Det aktuella klippet med Tingsek och kompani är från Mosebacke.

 
Klockan 2007-08-21 21:05 , Blogger Ola sa...

Timbuk på Stortorget är ingen höjdare, mycket folk och mycket glin...

Gillar att du hämtar lite från min blogg, mer sånt.

Rolig blogg att läsa...

 
Klockan 2007-08-21 22:27 , Blogger Red... sa...

Nja, är du säker på det peran...I så fall kör han exakt samma tugg som i HBG...och samma kläder också...

 

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida