torsdag 19 februari 2009

SD

Jan Guillou har idag inlett sin artikelserie om Sverigedemokraterna. Han ska följa partiledare Jimmie Åkesson i en hel vecka.

Första delen lovar gott. Det var längesen jag läste en så bra artikel. Läs den här.

SD lär ju vara väldigt nöjda med att sveriges största dagstidning skriver om dom i en hel vecka. Så mycket rikstäckande publicitet får dom fan inte på ett helt år annars...

Man kan ju sympatisera med en del av det dom säger men från det till att vilja ha dom i riksdagen är ett gigantiskt kliv. Risken/chansen dom faktiskt blir ett riksdagsparti vid nästa val är rätt stor faktiskt. I alla fall om de traditionella partierna fortsätter att ignorera dom.

Frågan är, vill vi det?

2 kommentarer:

Klockan 2009-02-20 22:43 , Anonymous Anonym sa...

Bra artikel??? Det är ju en usel artikel av en gammal trött journalist, han avslutar ju hela artikeln med att komma med en slutsats, att han inte har någon slutsats. Herr Chefredaktör måste t.o.m. skriva en ingress där han poängterar att det är Reportern Jan Guillou som gjort artikeln och inte samhällsdebattören Jan. Innehållet är mer ett "hemma hos" -reportage och ingenting annat. Lite myspys sådär....

 
Klockan 2009-02-20 23:50 , Blogger Red... sa...

Tycker att du är väl negativ i din kritik. Att Jan Helin skriver som han gör i ingressen är väl inte för att poängtera något, det är ju helt enkelt en presentation av artikelserien. Guillou avslutar för övrigt med att konstatera att SD förmodligen kommer att gilla texten, inte att han inte har någon slutsats.

 

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida