torsdag 17 januari 2008

Tiden springer...

Jaha, dagarna går fort nuförtiden. Man börjar jobba måndag morgon och sen är det fan fredag. Känns inte som om man hinner något innan veckan är slut igen. Men å andra sidan, det är mycket att göra på jobbet så där går ju tiden fort. Sen har träningen börjat så det är gött. Tre dagar fotbollsträning i veckan och två dagars löpning på egen hand. Det är schemat i några månader framöver.

Nedräkningen för Vietnam har börjat. 78 dagar kvar.

Det har sett bra ut på träningen. Bra ös och bra övningar. Själv är jag mest förvånad över att flåset är så bra som det är... Kör på lördag igen och jag hoppas på mycket folk.

Snooker på Eurosport. Masters. Tyvärr har jag inte sett så mycket av turneringen men just nu är det Murphy-Doherty och Doherty ligger i vinnarläge.

Just nu är det The West Wing som gäller. Jag och sambon är inne på säsong 6. Det är alldeles fantastiskt vad Aaron Sorkin och Thomas Schlamme gjorde för den serien. De fyra första säsongerna är helt geniala. Säsong 5 är okej, säsong 6 saknar helt den speed och det tempo i dialogerna som de första fyra säsongerna hade. Visst, det händer lite prylar och så men det är en helt annan serie. Har hört att sjuan är betydligt bättre, tydligen för att Schlamme och Sorkin är tillbaka... Aaron Sorkin for president!

Senaste numret av Offside och bingen? Ja tack...

Over and out!

Etiketter: , ,

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida