söndag 2 december 2007

Ett par ord bara

Har ett par spörsmål jag vill dryfta.

1. 5 killar, 16 jävla bast, står åtalade för mord på en annan 16-åring. Bara detta är ju helt jävla sinnessjukt. Men det tar väl ändå priset när försvarsadvokaterna är "förvånade" över att åklagaren valt att åtala 4 st för mord. Den femte är åtalad för uppvigling... Anledningen till förvåningen är att åklagaren inte vet vem som utdelade den spark som till slut blev dödande. Ärligt talat, VEM FAN BRYR SIG??!! De fyra nötterna som slog ihjäl honom är väl för fan lika skyldiga? Hur i hela jävla världen ska man kunna bevisa vem som gav den dödande sparken? Att dom slog ihjäl honom tillsammans är tydligen tämligen uppenbart. Förvånade? In med hela jävla packet i fängelse och låt dom lida. Fy fan! När vi ändå är i farten kan vi slänga in några försvarsadvokater i fängelse också, ibland är dom motbjudande.

2. Läste en kommentar i bloggen Ett liv i exil. Uppenbarligen är den siste idioten inte född. Undrar va fan han sökte på på google. Sökte han på "Söt tjej" eller...Idiot. Även om inlägget är menar som ett fånigt skämt är killen/tjejen som skrev det idiot.

3. Barcelona fick bara 1-1 mot Espanyol ikväll. Fråga vad vi tycker om det...

4. Kolla på nedan inslag. Folk har för mycket fritid.



För övrigt sitter jag på ett fullsatt Parken i Köpenhamn imorgon. Varför? FCK möter Bröndby...

Over and out

Etiketter:

1 kommentarer:

Klockan 2007-12-02 20:58 , Anonymous Anonym sa...

Finns inte en ända möjlighet att ta ledigt från jobbet...:(.. Hade varit fantastiskt, men suck.. Hur har du det själv?? Kram

 

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida