söndag 25 november 2007

Stupidity in practice

Folk som står i garderoben på uteställen kallas garderobiärer. Dom är mina nya hatobjekt. Kanske inte alla men i alla fall dom två fjollorna på stället igår.

Det är ju ett välkänt faktum att vakterna på uteställena är folk som inte fått bli poliser, därför jobbar dom som vakter och tror att dom är skitcoola. Garderobiärer är ett snäpp värre. Det är människor som inte fått bli vakter, då ställer dom sig i jackinlämningen och beter sig som svin istället. Och dom tror på fullt allvar att dom har någon form av maktposition som gör dom till lite förmer än vi som är där och betalar deras lön.

Egentligen är det tragikomiskt men igår kväll var det en liten, liten, liten människa i garderoben som förstörde kvällen. Och hela upprinnelsen är att den lilla, lilla, lilla människan även har en liten, liten, liten hjärna.

Vi var 9 pers i vårt sällskap, brände en försvarlig mängd pengar. Skulle inte tro att vi hjälper stället att gå runt närmsta tiden.

Etiketter:

2 kommentarer:

Klockan 2007-11-25 23:02 , Blogger Per sa...

Nio pers, och man blir inbjuden med armbågen av din sambo en sisådär halvannan timme innan ni ska käka...dålig planering eller är inte jag(vi)tillräckligt fiiina...

 
Klockan 2007-11-26 00:24 , Blogger Red... sa...

Hör du du, allvarligt talat! Vadå inbjuden med armbågen?? Och vadå halvannan timme?? Vill inte påstå att det var varken dålig planering eller ngt annat. Du fick en enkel fråga som du svarade nej på...svårare än så var det inte...

 

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida